国際交流授業
★2016年11月22日 10:30~
今回の相手校は、南オーストラリア州アデレード Australia Adelaide State
ウエスト レークス ショア小学校です。  West Lakes Shore Primary School
The 4th graders had an English lesson
今日は画像がきれいです。
The image is clean today.
音声が伝わりにくいときは、ホワイトボードに書いて示しました。
When sound is difficult to transmit,We wrote it on the white board and indicated.

日本の知っているアニメはドラえもんやアンパンマンなど
ハリーポッターやPPAPなどもお互いに知っているものでした。
What Australian children know about Japan is Doraemon and Anpanman.
Harry Potter and PPAP also knew each other.
相手校は4、5、6年生の子どもたちです。
The other schools are 4th,5th,6th graders.